Kontakt

Hej!

Har du egna ”erfarenheter” av LCHF pannkakor? Kanske har du ett eget super-recept?

Jag vet att det finns många olika varianter på LCHF pannkakor och skulle gärna vilja ha tips på andra varianter förutom dem jag har presenterat här på min hemsida. Jag är framförallt intresserad av att komma i kontakt med dig som verkligen har prövat ett recept (och inte bara läst det på något slumpmässig webb sida), extra bra är det så klart om du har använt ditt recept flera gånger. Min erfarenhet är att det går åt ett par försök innan det går att säga om ett recept är bra eller inte.

Jag har ätit olika varianter på LCHF under mer än 5 år även om jag inte uttalat är en LCHFare så tycker har det blivit att jag ätit mycket åt det håller. Personligen så har jag också upplevt mycket positiva resultat med denna typ av mat, framför allt vad det gäller vikt och viktnedgång.

Vad det gäller just pannkakor så tror jag nästan att det är, kanske, en av oss svenskars favorit rätter. Därför är det rätt naturligt att vi letar efter alternativt till våra gamla goda recept. På denna hemsida hoppas jag att du kan hitta just det, ett BRA alternativ till våra klassiska pannkakor!

Och, du, lycka till med både LCHF och dina pannkakor!

Eller har du några som helst frågor om hur du lyckas på bästa sätt?

Skicka mig gärna ett mail! 🙂

Enklast att komma i kontakt är via ett epost till:

E-post: info@lchfpannkakor.se

/Nils @ http://www.lchfpannkakor.se