Kontakt

Hej! Har du egna ”erfarenheter” av LCHF pannkakor? Kanske har du ett eget super-recept?

Jag vet att det finns mÄnga olika varianter pÄ LCHF pannkakor och skulle gÀrna vilja ha tips pÄ andra varianter förutom dem jag har presenterat hÀr pÄ min hemsida. Jag Àr framförallt intresserad av att komma i kontakt med dig som verkligen har prövat ett recept (och inte bara lÀst det pÄ nÄgot slumpmÀssig webb sida), extra bra Àr det sÄ klart om du har anvÀnt ditt recept flera gÄnger. Min erfarenhet Àr att det gÄr Ät ett par försök innan det gÄr att sÀga om ett recept Àr bra eller inte.

Jag har Àtit olika varianter pÄ LCHF under mer Àn 5 Är Àven om jag inte uttalat Àr en LCHFare sÄ tycker har det blivit att jag Àtit mycket Ät det hÄller. Personligen sÄ har jag ocksÄ upplevt mycket positiva resultat med denna typ av mat, framför allt vad det gÀller vikt och viktnedgÄng.

Vad det gÀller just pannkakor sÄ tror jag nÀstan att det Àr, kanske, en av oss svenskars favorit rÀtter. DÀrför Àr det rÀtt naturligt att vi letar efter alternativt till vÄra gamla goda recept. PÄ denna hemsida hoppas jag att du kan hitta just det, ett BRA alternativ till vÄra klassiska pannkakor!

Och, du, lycka till med bÄde LCHF och dina pannkakor!

Eller har du nÄgra som helst frÄgor om hur du lyckas pÄ bÀsta sÀtt?

Skicka mig gÀrna ett mail!

Enklast att komma i kontakt Àr via ett epost till:

E-post: info@lchfpannkakor.se

www.lchfpannkakor.se